Μπορεί ο Όσκαρ Πιστόριους να καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να… παίξει ποδόσφαιρο μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα προκαλώντας την οργή των συγκρατούμενών του.
Στη Ν. Αφρική έχει ανοίξει μεγάλη συζήτηση με αφορμή τα προνόμια που απολαμβάνει ο Παρολυμπιονίκης.
Ο Πιστόριους και ο Krejcir, όπως ανέφερε πηγή, είναι σαν να βρίσκονται σε καλοκαιρινό κάμπινγκ παρά σε φυλακή. Τον περασμένο Νοέμβριο είχαν προκληθεί αντιδράσεις επειδή τους παρείχαν ποδήλατο και διάδρομο για να μπορούν να γυμνάζονται.
Παίρνουν μάλιστα το δικό τους ειδικό πρωινό, με τον Πιστόριους να πίνει τσάι με γάλα και μεταλλικό νερό και να τρώει φρούτα όπως σταφύλια και ανανά. Εκτός από το γεγονός ότι μπορούν να βγουν έξω για να απολαύσουν τον ήλιο και να παίξουν ποδόσφαιρο, οι δυο τους δέχονται επισκέψεις από αγαπημένα τους πρόσωπα κάθε Σαββατοκύριακο.
Ο Πιστόριους μάλιστα, παρά τους αυστηρούς κανόνες, μπορεί να αγκαλιάσει και να φιλήσει όσους τον επισκέπτονται.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Sun: