ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα φέτος το παγκόσμιο συνέδριο της REPLAY

Η REPLAY επιλέγει για πρώτη φορά την Ελλάδα, για την διοργάνωση της παγκόσμιας εταιρικής της παρουσίασης, REPLAY Preview Collection.

Περισσότεροι από 500 σύνεδροι και στελέχη του Ομίλου REPLAY (FASHION BOX GROUP) από 50 χώρες του κόσμου (Ευρώπη, Ασία, Αμερική), θα προσγειωθούν στις αρχές Μαΐου στη Μύκονο, για ένα τριήμερο συνέδριο εκδηλώσεων, που θα συγκεντρώσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ο ιταλικός Όμιλος FASHION BOX συνεχίζει την παράδοση, που θέλει κάθε χρόνο να επιλέγει έναν κοσμοπολίτικο προορισμό για να παρουσιάσει την πρώτη collection του επόμενου έτους.
Μετά την Ίμπιζα και τη Σαρδηνία, επελέγη φέτος η Μύκονος για να φιλοξενήσει την εκδήλωση, που περιλαμβάνει την παρουσίαση των στρατηγικών πλάνων του brand για το 2016, workshops, εταιρικές ημερίδες, και, φυσικά, ως αποκορύφωμα το catwalk της Replay Collection Spring – Summer 2016.

Η FASHION BOX ΕΛΛΑΣ, θυγατρική του Ομίλου FASHION BOX, έχει αναλάβει την επιμέλεια για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της διοργάνωσης.

ΟΜΙΛΟΣ FASHION BOX

Η Fashion Box ιδρύθηκε το 1981 και είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του denim. Με έδρα την Ιταλία, o Όμιλος κατασκευάζει, προωθεί και διανέμει casual ενδύματα, αξεσουάρ, γυαλιά, μαγιό, εσώρουχα, αρώματα και παπούτσια με τα brand REPLAY, REPLAY&SONS, WE ARE REPLAY και REPLAY ONE OFF. Σήμερα, το δίκτυο πωλήσεών του εκτείνεται σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο – στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική. Η εταιρεία έχει το δικό της Δίκτυο Λιανικής πώλησης, αποτελούμενο από 200 REPLAY Stores & Shop in Shop, καθώς και ένα Δίκτυο Χονδρικής πώλησης που καλύπτει περισσότερα από 3.000 καταστήματα multi-brand. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, οι πωλήσεις της Fashion Box, εκτός Ιταλίας, αντιπροσωπεύουν περίπου το 85% του συνόλου.

20 ΧΡΟΝΙΑ FASHION BOX ΕΛΛΑΣ

Η Fashion Box Ελλάς ιδρύθηκε το 1995, από τον Κωνσταντίνο Τσουβελεκάκη και τον Όμιλο Fashion Box, με στόχο την προώθηση και διανομή των προϊόντων REPLAY στην Ελλάδα. Η εταιρεία σήμερα αποτελεί θυγατρική του Ομίλου. Σήμερα, έχοντας διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της ελληνικής casual ένδυσης, έχει καταφέρει να εδραιωθεί και εκτός ελλαδικών συνόρων, στην Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και εντός του 2015, επεκτείνεται και στην Τουρκία. Το Δίκτυο Λιανικής πώλησης περιλαμβάνει 31 REPLAY Stores & Shop in Shop, και το Δίκτυο Χονδρικής πώλησης περιλαμβάνει συνεργασίες με 150 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους (multi-brand stores). Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η αναγνωρισιμότητα του brand REPLAY, το ευρύ και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής και η αφοσίωση των στελεχών της εταιρίας, αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η συνεχής πρόοδος της REPLAY.

Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου FASHION BOX, με έδρα το Asolo της Ιταλίας

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact