ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Βύρωνα: Ανδρας με το βρέφος της αδελφής του έπεσαν από μπαλκόνι πολυκατοικίας -Νεκρό το μωρό

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι άνδρας μαζί με βρέφος της αδελφής του που κρατούσε στην αγκαλιά έπεσαν στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στον Βύρωνα.

Το μόλις 4,5 μηνών κοριτσάκι είναι νεκρό, καθώς μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» χωρίς σφυγμό, ενώ αυτή την ώρα ενημερώνονται οι γονείς του. Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Μαριλίζα Οικονόμου ζήτησε άμεσα τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο άνδρας που βούτηξε στο κενό μαζί με το βρέφος είναι θείος του, που κατά ορισμένες πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η πολυκατοικία στην οποία συνέβη το τραγικό περιστατικό βρίσκεται κατά ορισμένες πληροφορίες στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης και κατά άλλες στην οδό Μεσολογγίου. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο.

Η Αστυνομία ρωτά πόρτα πόρτα τους γείτονες για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Ανοιχτό είναι ακόμα το ενδέχομενο της αυτοκτονίας και της εγκληματικής ενέργειας, ενώ το σενάριο του ατυχήματος αποδυναμώνεται.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact