ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκαν ψέματα

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η ΝΔ σχετικά με το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση και συγκεκριμένα το μέτρο της σίτισης.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κώστας Καραγκούνης, κάνει λόγο για αποκάλυψη της κας Φωτίου, ότι το μέτρο της σίτισης αφορά 155 και όχι 300 χιλιάδες δικαιούχους.

Όπως αναφέρει: «Η κυβέρνηση Σαμαρά πέρυσι διένειμε 450 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων χωρίς οικονομικά ισοδύναμα. Η συγκυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου από τα 2 δισ. που υποσχέθηκε στη Θεσσαλονίκη ότι θα διέθετε άμεσα, αναζητά τώρα 200 εκατ. ευρώ με ισοδύναμα, δηλαδή με νέα μέτρα.

Ήταν προφανές ότι τα 300 χιλιάδες νοικοκυριά που δήθεν θα περιελάμβανε το μέτρο για τη σίτιση δεν καλύπτονται από αυτά που έχει ήδη προϋπολογίσει.

Και σήμερα αποκάλυψε η αναπληρώτρια υπουργός στη Βουλή ότι τελικά οι δικαιούχοι θα είναι 155 χιλιάδες. Άρα οι υποσχέσεις που μοίρασε η κυβέρνηση στον κόσμο και τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Βαρουφάκης στους εταίρους προχθές ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Σήμερα έπεσαν οι μάσκες και αποκαλύφθηκαν τα ψέματα».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact