ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Tweed Run ποδηλάτου στις Σπέτσες στις 28 Μαρτίου [εικόνες]

Για άλλη μια φορά, οι λάτρεις του ποδηλάτου θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν τα καλά τους και να απολαύσουν μια ποδηλατάδα στις πανέμορφες Σπέτσες.

«Tweed Run» έχει την ονομασία ο συναρπαστικός θεσμός της ποδηλατάδας παλιάς εποχής, που ξεκίνησε το 2009 από το Λονδίνο και εξαπλώθηκε στις πιο σημαντικές μητροπόλεις του κόσμου.
Ετσι, μετά την πολύ επιτυχημένη έναρξή του στην Ελλάδα, τον περασμένο Νοέμβρη, έρχεται ξανά στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου! Το στιλ και η κομψότητα θα παρελάσουν ξανά στο αγαπημένο νησί του Αργοσαρωνικού, με τα βλέμματα στραμμένα στα ποδήλατα – αντίκες και τις elegant «tweed» παρουσίες.


Το νησί θα γεμίσει από ενθουσιώδεις συμμετέχοντες που θα έχουν επιμεληθεί με μεράκι τα κλασικά τους ποδήλατα και τις καλαίσθητες ενδυματολογικές τους επιλογές με «tweed» χαρακτήρα, βιώνοντας σαν μια μεγάλη παρέα στιγμές ξεγνοιασιάς στα πρότυπα της εμπνευσμένης από τα βρετανικά πρότυπα εκδήλωσης. Η ξεκούραστη, ανοιξιάτικη βόλτα με ποδήλατα μέσα στην σπετσιώτικη φύση, οι στάσεις για ζεστό τσάι και πικ νικ με ποικιλία από σνακ, οι βραβεύσεις για την καλύτερη εμφάνιση ποδηλάτων αλλά και ενδυμασιών σε κλίμα ενθουσιασμού, τα jazz μουσικά events με άφθονο κέφι, είναι μόνο μια μικρή γεύση της συναρπαστικής ατμόσφαιρας που θα ζωντανέψει ξανά στις αρχοντικές Σπέτσες.

Τα συστατικά του «Tweed Run» απαντούν συνολικά στην επιθυμία του κόσμου για αλλιώτικες εκδηλώσεις, που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και που στόχο έχουν να δώσουν μια φρέσκια απόδραση από την καθημερινότητα, δίνοντας παράλληλα ζωή αλλά και την ευκαιρία σε προορισμούς να αναδείξουν τον πλούτο της ομορφιάς τους πέρα από την καλοκαιρινή περίοδο. Θεμελιώνεται στη φιλοσοφία περασμένων εποχών, εκεί όπου η βιασύνη δίνει την θέση της στην απόλαυση, η πρόχειρη εμφάνιση στην προσεγμένη, η ασέβεια στην καλή συμπεριφορά, η ατομικότητα στην ομαδικότητα, η απαξίωση της φύσης στην εξύμνησή της.
Να σημειώσουμε ότι την πρωτοβουλία και διοργάνωση του «Tweed Run» αναλαμβάνει και πάλι το «Poseidonion Grand Hotel», ενώ τo event υποστηρίζει με την ενεργό συμμετοχή του το Ελληνικό Μουσείο Ποδηλάτου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact