ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανούσης: Δεν αντέχει άλλους μετανάστες η Ελλάδα

Η Ελλάδα αδυνατεί πλέον να παρέχει φροντίδα στους μετανάστες που έρχονται συνεχώς, δήλωσε μιλώντας στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Όπως υποστήριξε θα πρέπει τάχιστα να ολοκληρωθούν οι νέες δομές για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και πως τα κέντρα για τους μετανάστες όπως αυτά που υπάρχουν στην Αμυγδαλέζα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, μπορεί να μην λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούσαν παλιά, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν.

«Όχι ότι η Αμυγδαλέζα ξανάνοιξε και ξαναβάζουμε ανθρώπους να κάθονται 6-12 μήνες, αλλά πρέπει να γίνει μία ταυτοποίηση να δούμε που θα κινηθούν να δούμε τί θα γίνει με το θεσμικό καθεστώς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact