ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Μις Ισπανία αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη!

Η βασίλισσα ομορφιάς της Ισπανίας αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με μία γυναίκα αναρτώντας  μία φωτογραφία με την ερωμένη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Patricia Yurena που έχει στεφθεί Μις Ισπανία το 2008 και ξανά το 2013 και εκπροσώπησε τη χώρα της στον περσινό διαγωνισμό Miss Universe, θεωρείται  η πρώτη εστεμμένη εθνική νικήτρια που παραδέχεται ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλη.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε–όπως παρατηρείτε και εσείς- η Μις Ισπανία βρίσκεται στο κρεβάτι με τη φίλη της, Vanesa Cortes, τραγουδίστρια και DJ της ισπανικής House. Τη φωτογραφία η μελαχρινή καλλονή συνόδευσε με την  τρυφερή λεζάντα: «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μοντέλο με την απόφασή του να μιλήσει δημόσια για τη σεξουαλικότητά του, κατάφερε να κερδίσει υποστήριξη τόσο από το χώρο της μόδας όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν μετανιώνω για ό, τι έκανα και το έκανα γιατί είμαι χαρούμενη με όσα συμβαίνουν στη ζωή μου», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια της 24χρονης από την Τενερίφη, στο Twitter.

miss spain

Πηγή: instyle.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact