ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να μείνουν φίλοι

Έγινε πολύς λόγος για την σχέση τους, την οποία οι ίδιοι ούτε διέψευσαν, αλλά ούτε επιβεβαίωσαν, παρά τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει. Φαίνεται όμως πώς η σχέση της Βασιλικής Τρουφάκου και του Ιβάν Σβιτάιλο, ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Οι δυο ηθοποιοί έριξαν τίτλους τέλους μιας και όπως λένε άνθρωποι που ήταν κοντά τους, «πέρασαν καλά, έζησαν όμορφες στιγμές αλλά δεν ένιωσαν την ανάγκη να συγκατοικήσουν ούτε να κάνουν άλλα σχέδια και όταν είδαν ότι η πρώτη φλόγα δεν υπήρχε, πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να μείνουν φίλοι», αναφέρει η realnews.

Η σχέση τους έγινε γνωστή όταν ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά κατά την έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο.

Από τότε κανένας από τους ούτε επιβεβαίωνε ούτε διέψευσε αν τρέχει κάτι μεταξύ τους, ενώ πολλές φορές και οι δυο τους είχαν γίνει έξαλλοι με τις ερωτήσεις που τους έκαναν οι δημοσιογράφοι για την προσωπική τους ζωή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact