ΚΟΣΜΟΣ

Οι δημόσιες εκτελέσεις ικανοποιούν τον κόσμο, δηλώνει στέλεχος της Χαμάς


Ισχυρίζεται ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι της Γάζας άσκησαν πίεση στους μαχητές της οργάνωσης να θανατώσουν τους «προδότες»

Έπειτα από τις ανατριχιαστικές δημόσιες εκτελέσεις σε κεντρική πλατεία στη Λωρίδα της Γάζας, όπου θανατώθηκαν Παλαιστίνιοι για «συνεργασία με το Ισραήλ», ηγετικό στέλεχος της Χαμάς υποστηρίζει πως το αποκρουστικό αυτό θέαμα ικανοποιεί τον κόσμο!

Σε δηλώσεις του στο δίκτυο al-Jazeera ο Μούσα Αμπού Μαρζούκ είχε χαρακτηριστικά ότι οι εκτελέσεις αποτελούν προσπάθεια να ικανοποιηθεί η επιθυμία του Παλαιστινιακού λαού.
Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι κατά τη γνώμη του θα έπρεπε οι ύποπτοι για συνεργασία με το Ισραήλ θα έπρεπε να εκτελεστούν στην φυλακή και όχι μπροστά στο πλήθος.

Έπειτα από το θάνατο ηγετικών στελεχών του στρατιωτικού σκέλους της οργάνωσης από τις ισραηλινές δυνάμεις, ο Μαρζούκ εξήγησε πως οι πολίτες της Γάζας άσκησαν πίεση ώστε να θανατωθούν οι «προδότες» στην κεντρική πλατεία, εξαιτίας της έντονης δράσης των ενόχων να μεταφέρουν πληροφορίες στον εχθρό.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact