ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στη ζωή του έβαλε 22χρονος στη Ρόδο μια εβδομάδα μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του – Σοκάρει το σημείωμά του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Ρόδου έπειτα από τις αυτοκτονίες δύο 22χρονων με μια μόλις εβδομάδα απόσταση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο 22χρονος φαντάρος, που έβαλε τέλος στη ζωή του το Μεγάλο Σάββατο, δεν μπορούσε να συνέλθει από το χαμό της συντρόφου του, η οποία είχε βάλει τέλος στη ζωή της στις 5 Απριλίου.

Μάλιστα, ο νεαρός αυτοκτόνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως η 22χρονη κοπέλα του.

Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, ο νεαρός, που είχε πάρει άδεια από τον στρατό, βρισκόταν στο σπίτι του στην Ιαλυσό μαζί με τις δύο αδελφές του. Κάποια στιγμή αποσύρθηκε στον επάνω όροφο και λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε νεκρός με μια σακούλα στο κεφάλι. Είχε δέσει και τα χέρια του, προκειμένου να εκμηδενίσει κάθε πιθανότητα να αποτρέψει το μοιραίο.

Στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του εξηγεί τους λόγους αυτής της πράξης γράφοντας «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν, ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους μου».

Την περασμένη Κυριακή είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο η 22χρονη σύντροφός του, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Σημειωτέον ότι το νησί της Ρόδου μετράει σε διάστημα μόλις μερικών εβδομάδων τέσσερις αυτοκτονίες.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact