ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Γεροντόπουλου- Ποπώφ

Σύντομη συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη κ.Αλεξέι Ποπώφ, είχε το πρωί της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, κατά την εκδήλωση κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο των Ρώσων πεσόντων της πόλης του Έβρου.

Ο κ.Ποπώφ εξέφρασε στον κ.Γεροντόπουλο τόσο τις ευχαριστίες του για τις προσπάθειες που κατέβαλλε από την θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για την περαιτέρω ενίσχυση των ΕλληνοΡωσικών σχέσεων, όσο και την ευγνωμοσύνη του, όπως χαρακτηριστικά του τόνισε ο Ρώσος διπλωμάτης, για την συμβολή του κ.Γεροντόπουλου στην ίδρυση του Επίτιμου Ρωσικού Προξενείου στην Αλεξανδρούπολη.

Η κατάθεση στεφάνων έγινε στα πλαίσια του εορτασμού για την συμπλήρωση 70 χρόνων από τη νίκη κατά του Ναζισμού και Φασισμού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μάλιστα για τους εορτασμούς βρίσκεται αυτές τις μέρες στο λιμάνι της ακριτικής πόλης και ένα εντυπωσιακό ρώσικο ιστιοφόρο που κατασκευάσθηκε το 1926 το Kruzenshtern, μήκους 115 μ. και πλάτους 15 μ. από το Κρατικό Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Καλίνινγκραντ, στο οποίο φιλοξενείται και φωτογραφική έκθεση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact