ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

«Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμβιβασμός», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο υπουργός Εργασίας καταλόγισε στην πλευρά των δανειστών ακαμψία ιδεολογικού χαρακτήρα.

Αναφερόμενος στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ο ανέφερε ότι δικαιολογείται εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης.

Όσον αφορά τα εργασιακά, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι αποκαθίσταται σταδιακά το περιβάλλον στο οποίο θα διαπραγματευθούν οι εργαζόμενοι με τους εργοδότες, ενώ χαρακτήρισε τα εργασιακά κεκτημένα, σημείο πολιτισμού.

Ερωτηθείς σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι οι συλλογικοί φορείς έχουν τοποθετηθεί θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα αρκετοί από αυτούς έχουν ζητήσει την επίσπευση της αύξησης, καθώς έχουν αντιληφθεί ότι έχει μειωθεί δραματικά η αγοραστική δύναμη του κόσμου.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact