ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ανοιχτά» παραμένουν Ασφαλιστικό και συντελεστές ΦΠΑ

Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους μέσα στο Μάιο εξέφρασε υπουργός ο οποίος μετέχει στην συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανέφερε επίσης ότι παραμένουν ανοικτά το ασφαλιστικό και το θέμα των συντελεστών του ΦΠΑ, ενώ έχει υπάρξει προσέγγιση στην επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και ότι «έχει λυθεί» το θέμα των ομαδικών απολύσεων.

Στο κυβερνητικό συμβούλιο που συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό, γίνεται ενημέρωση για τις χθεσινές εξελίξεις στο Eurogroup, καθώς και συνολική αποτίμηση της κατάστασης. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης προσήλθε και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης ο οποίος ήταν στις Βρυξέλλες.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact