ΚΟΣΜΟΣ

Περιπέτεια στον αέρα για τον Νίκολα Γκρούεφσκι – Αναγκαστική προσγείωση στη Ζυρίχη

Αναγκαστική προσγείωση στη Ζυρίχη έκανε το κυβερνητικό αεροσκάφος της ΠΓΔΜ που μετέφερε τον πρωθυπουργό της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι και τη συνοδεία του από το Στρασβούργο στα Σκόπια λόγω προβλήματος αποσυμπίεσης που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω από τους επιβαίνοντες, στη διάρκεια της πτήσης ακούστηκε ένας δυνατός και διεισδυτικός ήχος που οδήγησε σε διαταραχή της εσωτερικής πίεσης και ο πιλότος αμέσως προσπάθησε να μειώσει το ύψος για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Το αεροσκάφος, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για τέτοιες καταστάσεις, προσγειώθηκε στο πλησιέστερο αεροδρόμιο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Αλεξάνταρ Γκιοργκίεφ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ ανέφερε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι άλλοι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος αισθάνονται καλά.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact