ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούρκουλας προς Μπέτελ για Νικολόπουλο: EINAI PSEKASMENOI


Αν και υφυπουργός Εξωτερικών χρησιμοποίησε αυτό το επιχείρημα για να προσπαθήσει να εξηγήσει στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου τα όσα ανέφερε σε βάρος του ο ανεξάρτητος βουλευτής

Να εξηγήσει στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπέτελ τα όσα έγραψε σε βάρος του ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος επιχείρησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας.

Ο κύριος Νικολόπουλος επιχειρώντας να επιχειρηματολογήσει κατά των διατάξεων του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια  έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ …. ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!» προκαλώντας την «έκρηξη» των χρηστών του Twitter αλλά και την αντίδραση του ίδιου του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου . 

Το επιχείρημα όμως που χρησιμοποίησε ο κύριος Κούρκουλας προκάλεσε και αυτό μεγάλες – αν όχι μεγαλύτερες – αντιδράσεις  καθώς ο υφυπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε τον κ. Νικολόπουλο ως «ψεκασμένο». Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Κούρκουλας χρησιμοποίησε τον όρο αυτό γραμμένο με κεφαλαία γράμματα και greeklish τόσο στην ανάρτηση που έκανε στα αγγλικά όσο και στα γαλλικά. Οι περισσότεροι χρήστες του twitter εστιάζουν στο γεγονός ότι ο κ. Κούρκουλας είναι υφυπουργός Εξωτερικών άρα δεν ταιριάζει να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους επιχειρήματα. Παράλληλα ο κ. Κούρκουλας ευχαρίστησε τον λουξεμβούργιο πολιτικό «γιατί μας βοηθήσατε να ξεσκεπάσουμε το βρώμικο πρόσωπο ορισμένων “πολιτικών” μας».

Η φράση του κ. Νικολόπουλου προκάλεσε και την -μάλλον ειρωνική – αντίδραση του Ξαβιέ Μπέτελ, ο οποίος αρχικά απάντησε στον έλληνα βουλευτή ότι «άκουσα πως θέλεις να μου πεις κάτι αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη». Στη συνέχεια ο κ. Μπέτελ διαβεβαίωσε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αλλάζουν τη στάση του προς την Ελλάδα. «Οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση μου με τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι τέλειες, και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός απομονωμένου εξτρεμιστή».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact