ΚΟΣΜΟΣ

Πολ Μέισον: Οι δανειστές διαφωνούν για την ελάφρυνση του χρέους

Μια άλλη διάσταση της ατζέντας των θεμάτων που συζήτησε η πενταμερής το βράδυ στο Βερολίνο, αναδεικνύει ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέισον.

Με δύο ενδεικτικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρει πως η συνάντηση των Μέρκελ-Ολάντ-Γιούνκερ-Λαγκάρντ-Ντράγκι δεν κατέληξε σε καμία πρόταση. Μάλιστα, μεταξύ των δανειστών καταγράφηκε διαφωνία για το αν και πόση πρέπει να είναι η ελάφρυνση του χρέους που πρέπει να προσφερθεί προς την Ελλάδα.

Εν συνεχεία, αναφέρει πως με την πρόταση να είναι απούσα, η ελληνική κυβέρνηση δεν τοποθετείται και η μόνη πλευρά που αρνείται ανοιχτά είναι η Αριστερή Πλατφόρμα. Για να καταλήξει: η κλίμακα για την ελάφρυνση του χρέους είναι κρίσιμη.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact