ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιούνκερ: Ο Τσίπρας έπρεπε να πει ότι του έδωσα επενδυτικό πακέτο 35 δισ. ευρώ

«Τον προειδοποίησα ότι δεν μπορεί να στηρίζεται σε εμένα για τα πάντα»

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κάνει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με συνέντευξή του στο Spiegel.

«Εχω επανειλημμένα προειδοποιήσει τον κ. Τσίπρα ότι δεν πρέπει να στηρίζονται σε εμένα ότι θα μπορώ να αποτρέψω σε κάθε περίπτωση μια κατάρρευση των διαπραγματεύσεων», δηλώνει στο Spiegel ο επικεφαλής της Κομισιόν.

Σε προδημοσίευση της συνέντευξης που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι φαίνεται πως οι Έλληνες πιστεύουν ότι «υπάρχει κάποιος στην Ευρώπη που μπορεί να βγάλει ένα λαγό από το καπέλο στο τέλος. Δεν είναι όμως έτσι».

«Δεν καταλαβαίνω τον Τσίπρα», δηλώνει προσθέτοντας ότι «η εμπιστοσύνη που του έδειξα δεν ανταποδώθηκε ισομερώς».

«Αντι να παραπονιέται θα έπρεπε να πει στον ελληνικό λαό ότι η Κομισιόν του προσέφερε επενδυτικό πακέτο 35 δισ. ευρώ από το 2015 έως το 2020. Αν ήμουν Ελληνας πρωθυπουργός, θα το ‘πουλούσα’ αυτό ως επιτυχία», τόνισε και συμπλήρωσε ότι δεν άκουσε κάτι τέτοιο από τον πρωθυπουργό.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact