ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής η Χιλή

Πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής η Χιλή

Η Χιλή σήκωσε την κούπα στο Κόπα Αμέρικα  για πρώτη φορά στην ιστορία της νικώντας με 4-1 στα πέναλτι την Αργεντινή.

Με Αλέξις Σάντσεζ να εκτελεί το 4ο πέναλτι και στον έβδομο ουρανό η Χιλή κατακτά για πρώτη φορά το Κόπα Αμέρικα, που διοργάνωσε.

Ο τελικός στο Σαντιάγο ήταν κακός με ελάχιστες φάσεις, χωρίς θέαμα και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Το 0-0 ήταν δίκαιο. Η Χιλή εξουδετέρωσε τους Μέσι, Παστόρε και Αγκουέρο, με τον Τσάρλες Αράνγκις να είναι ο κορυφαίος (στο κέντρο μαζί με Βιδάλ, μπροστά από την εξαιρετική 3άδα της άμυνας).

Στα πέναλτι για την Αργεντινή σκόραρε μόνο ο Μέσι, η εκτέλεση του ήταν απαράδεκτη Ιγκουαΐν (ψηλά άουτ), αυτή του Μπανέγα απέκρουσε ο Μπράβο και μετά το 4ο εύστοχο για την “ρόχα” από τον Αλέξις Σάντσες, ο λαός της Χιλής πανηγύρισε το τρόπαιο.

Χιλή (Χόρχε Σαμπαόλι) Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Φρανσίσκο Σίλβα, Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις, Βιδάλ, Βαλδίβια (75′ Ματίας Φερνάντεζ), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (95′ Ενρίκεζ)

Αργεντινή (Τάτα Μαρτίνο): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Οταμέντι, Ρόχο, Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια, Παστόρε (81′ Μπανέγκα), Ντι Μαρία (29′ Λαβέτσι), Μέσι, Αγκουέρο (74′ Ιγκουαϊν)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact