ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς βλέπει ο Τύπος στη Βουλγαρία τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Εκτενή ρεπορτάζ για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας

Εκτενή είναι τα ρεπορτάζ στον βουλγαρικό Τύπο για τις εξελίξεις στην Ελλάδα μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Η εφημερίδα Trud στην ιστοσελίδα της αναφερόμενη στην παραίτηση του Γ.Βαρουφάκη γράφει ότι «ο Βαρουφάκης φεύγει λόγω ασυμφωνίας με τον Γερούν Νταϊσελμπλουμ».

Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Sega φιλοξενείται άρθρο του πρώην υπουργού Οικονομικών της Βουλγαρίας, Σιμεόν Ντιάνκοβ, ο οποίος εκτιμά ότι «επόμενο βήμα για την Ελλάδα δεν υπάρχει», προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να υπάρξει η σύγκλιση θέσεων» μεταξύ της Αθήνας και των εταίρων της.

Η εφημερίδα 24h, γράφει ότι «το δημοψήφισμα δεν έχει αξία για τους εταίρους», καθώς οι τράπεζες μένουν κλειστές, η Αθήνα χρωστάει 340 δισεκατομμύρια, η οικονομία εξακολουθεί να συρρικνώνεται και η Ελλάδα έχει ανάγκη από νέο δανεισμό. «Πρόκειται για πραγματικό Αρμαγεδδώνα», σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος μέσα από πίνακες

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact