ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ τον «εκφοβισμό λειτουργών των ΜΜΕ»

Ανακοίνωση με αφορμή τις διώξεις για μεροληπτική στάση στο δημοψήφισμα

Κάθε προσπάθεια «σπίλωσης, εκφοβισμού, φίμωσης και πειθαρχικών διώξεων της ελεύθερης έκφρασης λειτουργών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, απ’ όπου και αν προέρχεται» καταδικάζει κατηγορηματικά το ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «στην Ελλάδα του 2015 όποιος μεταχειρίζεται μέσα και μεθόδους παλαιών και καταδικασμένων εποχών για να περιορίσει την ελευθερία των ΜΜΕ, το μόνο που πετυχαίνει είναι να ενισχύει τον αυταρχισμό και να πλήττει βάναυσα τους θεσμούς και τη Δημοκρατία».

Σημειώνεται πως με αφορμή καταγγελίες για μεροληπτική στάση που φέρονται να τήρησαν κατά την εβδομάδα που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος της Κυριακής, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε πειθαρχικές διώξεις κατά δημοσιογράφων.

Οι διώξεις αφορούν στους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκου Κονιτόπουλου, αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από το ΣΚΑΪ και της Μαρίας Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact