ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Καμμένος: Είναι κατεπείγον να σωθεί η χώρα

«Διανύουμε την κρισιμότερη στιγμή στη Μεταπολίτευση»

Την εξουσιοδότηση προς την διαπραγματευτική ομάδα της χώρας μας ώστε να επιτύχει την τελική συμφωνία, θα παράσχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως ξεκαθάρισε από την κοινή συνεδρίαση των συναρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών, ο ειδικός αγορητής του κόμματος, Δημήτριος Καμμένος.

Αφού χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα την κρισιμότερη στιγμή στη Μεταπολίτευση είπε πως παρ’ όλες τις εντάσεις που υπήρξαν εντός των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων «δεν είναι στιγμή επιπολαιότητας, δεν είναι ώρα ούτε να γελάσουμε, ούτε να κλάψουμε». Αφού είπε πως νιώθει «υπερβολικά μεγάλη ευθύνη» τόνισε πως «δεν είναι ώρα για πολιτική κριτική» καθώς «είναι κατεπείγον να σωθεί η χώρα και την επόμενη μέρα να είναι όρθια η πατρίδα και οι Έλληνες».

Καταλήγοντας, είπε πως είναι θετική η ψήφος του κόμματός του προς την κυβέρνηση να διαπραγματευθεί την συμφωνία, πρόσθεσε πως ταυτοχρόνως ζητείται να περιγραφεί η αναφορά στην διαγραφή του χρέους μέρους και η αναφορά στο αναπτυξιακό πακέτο.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact