ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ραχήλ Μακρή καταγγέλλει bullying

Δείτε τι έγραψε στο Facebook

Bullying καταγγέλλει η συνεργαζόμενη βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, μετά την απόφασή της να διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική γραμμή για υπερψήφιση του μνημονίου που θα διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Η κα Μακρή κάνει λόγο για «προσπάθεια γραφικοποίησης, μηνύματα στα email των ακραίων, γραφικών που τόλμησαν να πουν ΟΧΙ στα μέτρα εξαθλίωσης του λαού»

Διαβάστε το μήνυμα της Ραχήλ Μακρή στο Facebook

Άρχισε και το bullying. Μετά την μονταζιέρα με την επίθεση λάσπης και την προσπάθεια γραφικοποίησης, μηνύματα στα email των ακραίων, γραφικών που τόλμησαν να πουν ΟΧΙ στα μέτρα εξαθλίωσης του λαού.
Παραθέτω απόσπασμα και τα συμπεράσματα δικά σας.

Προς συντρόφους που «δεν ψηφίζουν»

Το να μην ψηφίζει κάποιος αυτό που του ζητάει η ομάδα στην οποία ανήκει (κόμμα, εργασιακή ομάδα, ιδεολογική ομάδα κλπ.) φαίνεται ηρωικό, έντιμο, σύμφωνο με την συνείδηση, αξιέπαινο, υπερήφανο και αξιοπρεπές, αλλά στην ουσία είναι άστοχο, ιδιοτελές, αξιοκατάκριτο, υπεκφυγή και υλοποίηση μιας προσωπικής πολιτικής, έναντι της κομματικής.

RAXIL

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact