ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος για Κατρούγκαλο: Γάμ… μας ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο

Πώς σχολίασε τη φράση «η συμφωνία δεν είναι Βάρκιζα. Δεν παραδώσαμε τα όπλα»

Επίθεση επί προσωπικού με βαρείς χαρακτηρισμούς στον νέο υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο εξαπέλυσε ο πολιτευτής του Ποταμιού, Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook.

Αφορμή για την επίθεση αποτέλεσε η φράση του κ. Κατρούγκαλου κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας «η συμφωνία δεν είναι Βάρκιζα. Δεν παραδώσαμε τα όπλα».

Δείτε τι απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Γιώργος Kατρούγκαλος: “Η συμφωνία δεν είναι Βάρκιζα. Δεν παραδώσαμε τα όπλα”… Κατρούγκαλε, μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο πνευματώδες και πιο λογοτεχνικό και πιο πολιτικά ορθό, αλλά λέω, ειδικά αυτή τη φορά, προς χάριν σου, να μην μπω στον κόπο. Γάμησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, με τις γραβατίτσες σου και τα μαντηλάκια σου και τα ποσοστά σου επί των επαναπροσλήψεων. Γάμησέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα. Νισάφι πια. Βουλώστε το, παράσιτα. Αν δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς, τουλάχιστον βουλώστε το.

tatsopoulos

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact