ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πετράκος: Λυπηρό φαινόμενο να κατηγορούνται άδικα σύντροφοι

«Ανυπόστατες κατηγορίες που έχουν αφετηρία τη διαφωνία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμφωνία της 12ης Ιουλίου»

«Λυπηρό φαινόμενο» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος «το γεγονός ανυπόστατων κατηγοριών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αφετηρία τη διαφωνία συντρόφων και συντροφισσών με την περίφημη συμφωνία της 12ης Ιουλίου».

Ο κ. Πετράκος προχώρησε σήμερα σε δημόσια δήλωση, «με αφορμή την προσπάθεια που έγινε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, να επιρριφτούν ευθύνες για την μη πλήρωση των κενών θέσεων του ΕΣΡ στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου».

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να αποκαταστήσω την πραγματικότητα ώστε να μην κατηγορούνται άδικα σύντροφοι οι οποίοι ουδεμία ευθύνη έχουν για την μη πλήρωση των κενών θέσεων στο ΕΣΡ», αναφέρει ο κ. Πετράκος και υπογραμμίζει πως «στην πραγματικότητα το προεδρείο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο συμμετείχε ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, σε πλήρη σύνθεση του πριν από 3,5 μήνες, ανέθεσε στο σ. Νίκο Φίλη να συνεννοηθεί με τα άλλα κόμματα ώστε να έρθει μια ολοκληρωμένη πρόταση στην οποία να συμφωνούν τα 4/5 της Βουλής όπως προβλέπει ο νόμος. Μέχρι σήμερα πρόταση δεν ήρθε και δεν υπήρξε ενημέρωση που βρίσκονται οι συζητήσεις. Συνεπώς αντί να γίνεται επίθεση στη σ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία προφανώς δεν φέρει καμία ευθύνη, οφείλει αυτός που αποφασίζει να επιτεθεί να γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια και αν υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν».

«Είναι λυπηρό την ώρα που τα χρεωκοπημένα και συστημικά πολιτικά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ), τα εγχώρια και διεθνή πολιτικό-οικονομικά συμφέροντα και το διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα κανιβαλίζει εναντία στους συντρόφους και τις συντρόφισσες Βαλαβάνη, Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη, Κορωνάκη και πολλούς άλλους, να εκτοξεύονται και από συντρόφους ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον συντρόφων και συντροφισσών. Και το πιο λυπηρό κατά τη γνώμη μου είναι το γεγονός ότι οι ανυπόστατες κατηγορίες έχουν αφετηρία τη διαφωνία των συντρόφων και συντροφισσών αυτών με την περίφημη συμφωνία της 12ης Ιουλίου» δηλώνει ο Θανάσης Πετράκος.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact