ΚΥΠΡΟΣ

Θύμα βιασμού 10χρονη στην Κύπρο

Χειροπέδες σε Ελληνοκύπριο που φέρεται ως ο βιαστής της

Η γιαγιά μιας 10χρονης στην Κύπρο κατήγγειλε ότι η εγγονή της είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του πρώην συντρόφου της μητέρας της μικρής και του 33χρονου Σύρου και νυν συντρόφου της.

Ο 22χρονος Ελληνοκύπριος συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 6ήμερης κράτησης.

Παρόλο που ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sigmalive, η έκθεση της εξέτασης που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και η οποία βρίσκεται στα χέρια των ανακριτών, καταδεικνύει τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης.

Το προφίλ της μητέρας

Από ψυχολογικά προβλήματα πάσχει η μητέρα της 10χρονης, γεγονός που δικαιολογεί, σε μεγάλο βαθμό, την επιλογή της ανήλικης να αποκαλύψει στη γιαγιά της τα όσα τραγικά βίωνε επανειλημμένως στα χέρια των δύο αντρών.

Η ψυχιατρική εξέταση, ωστόσο, στην οποία υποβλήθηκε, κατέδειξε ότι η κατάστασή της δεν είναι τόσο σοβαρή ώστε να κρίνεται αναγκαία η νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική.

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα και ενός μικρότερου παιδιού, παρακολουθείτο στο παρελθόν από το Γραφείο Ευημερίας. Ο νεαρός Ελληνοκύπριος συμβίωνε μαζί της κατά τα έτη 2010-2012, ενώ ο 33χρονος Σύρος από το 2012 έως σήμερα.

Άφαντος ο Σύρος

Με αμείωτο ενδιαφέρον, την ίδια ώρα, οι ανακριτές συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων, ενώ έλαβαν και οπτικογραφημένη κατάθεση από τη 10χρονη.  Από τις μέχρι τώρα έρευνες, το μικρότερο παιδί, σε αντίθεση με τη 10χρονη, δε φαίνεται να έγινε αποδέκτης των αποτρόπαιων πράξεων των δύο αντρών.

Άφαντος παραμένει, στο μεταξύ, ο 33χρονος από τη Συρία, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης. Η ΜΑΑΔ, το ΤΑΕ και οι αστυνομικές διευθύνσεις τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του, ενώ το όνομά του έχει τοποθετηθεί στις λίστες ελέγχου στα οδοφράγματα, προκειμένου να μην καταστεί εφικτή η διαφυγή του στο εξωτερικό μέσω κατεχομένων.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact