ΚΟΣΜΟΣ

Ο Φιλανδός ΥΠΟΙΚ δημιουργεί σασπένς: Την Πέμπτη θα πούμε την άποψή μας για τη συμφωνία

Οσες φορές χρειάστηκε να συναντηθούν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης τους τελευταίους μήνες, ο Αλεξάντερ Στουμπ υπήρξε ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά, έπειτα από τη σύναψη της συμφωνίας για το νέο μνημόνιο, ο Αλεξάντερ Στουμπ επιφυλάχθηκε να πάρει θέση. Ο Φιλανδός δήλωσε πως η χώρα του θα εξετάσει τις λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα εκφράσει την άποψή της την Πμπτη.

«Δεν πρόκειται απλώς να επικυρώσουμε την ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία επιτεύχθηκε μια συμφωνία. Θα εξετάσουμε τις λεπτομέρειες», είπε ο Στουμπ στο Γαλλικό Πρακτορείο. Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί από την 25μελή Μεγάλη Επιτροπή του φιλανδικού κοινοβουλίου.

Ακόμη, ο Αλεξάντερ Στουμπ απάντησε ότι η πιθανή χρηματοδότηση- γέφυρα της Ελλάδας είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact