ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η σέξι μελαχρινή χορεύτρια της Μυκόνου

Η Νάγια Μήλιου αποτελεί από μόνη της μια κατηγορία γυναικών, αυτή του απόλυτα γυμνασμένου κορμιού που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Η νεαρή καλλονή χορεύει καθημερινά στο Super Paradise, μαζί με άλλες καλλίγραμμες χορεύτριες, και έχει αποκτήσει το δικό της, φανατικό κοινό που… χαζεύει με τα λικνίσματα και τα προσόντα της.

Η Νάγια εκτός από τον χορό, ασχολείται με την υποκριτική αλλά και με τις πολεμικές τέχνες, στις οποίες έχει ιδιαίτερη έφεση. Οπότε όποιο αρσενικό την πλησιάσει, πρέπει να το σκεφτεί καλά πριν!

Η παρουσία της κάμερας του Mykonos Live Tv, όμως, δεν πτόησε καθόλου την Νάγια, η οποία ντυμένη στα κόκκινα μας χάρισε μοναδικά πλάνα όλο χορό και σεξαπίλ ανεβάζοντας παράλληλα την θερμοκρασία στην ύψη! Όσο για το Super Paradise, τι να πει κανείς; Η πάρτυ διάθεση είναι καθημερινή υπόθεση.

Όρεξη για χορό να έχετε, μαγιώ, γυαλιά ηλίου και βιταμίνες για να αντέξετε τόσο «χτύπημα» και δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο! Η καλή παρέα είναι επίσης εξασφαλισμένη, διότι την αποκτάτε και επιτόπου, γιατί στα πάρτυ όλοι γίνονται ένα!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact