ΕΛΛΑΔΑ

Άστραψε και βρόντηξε η Δ.Λιάνη: Ανάξιοι επίγονοι του Ανδρέα…πολιτικοί υπάλληλοι των διαπλεκομένων συμφερόντων

Με νέα ανάρτησή της στο Facebook, που μαρτυρά έντονο εκνευρισμό, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου επιτίθεται στο σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο του ΠΑΣΟΚ το οποίο περιλαμβάνει απόσπασμα από παλαιότερη ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου και το οποίο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ενόψει των εκλογών και με αφορμή τα 41 χρόνια από την ίδρυση του κινήματος.

Μάλιστα, η κυρία Παπανδρέου ζητά και επέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να απαγορευτεί η χρήση βίντεο ομιλιών του Ανδρέα Παπανδρέου, ως προεκλογικά σποτ.

http://www.youtube.com/watch?v=dXO4PQRLIlQ

Το επίμαχο βίντεο

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της κυρίας Παπανδρέου:

«Αίσχος! Σταματήστε να προβάλετε το βίντεο του Ανδρέα ως προεκλογικό σπότ. Οι ανάξιοι επίγονοι του Ανδρέα, οι διαπλεκόμενοι, οι αρνητές της πολιτικής του παρακαταθήκης, οι πολιτικοί υπάλληλοι των διαπλεκομένων συμφερόντων δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τον διασύρουν και να τον ταυτίζουν με τις μεταλλαγμένες απόψεις τους. Ο Ανδρέας άλλα σας δίδαξε, άλλα σας υπέδειξε, άλλα σας επέβαλε να κάνετε. Ζητείστε τώρα συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα έργα σας και παραιτηθείτε! Τρίζουν τα κόκκαλα του με την παρακμή σας. Κάτω τα χέρια από την μνήμη του. Δεν σας επέτρεψε να αλλάξετε την θέση του για το όνομα της Μακεδονίας μας. Δεν είμασταν ξέφραγο αμπέλι επί Ανδρέα για τους λαθρομετανάστες! Δεν χάριζε υπηκοότητα σε κανέναν εισβολέα. Δεν αποδέχονταν το σχέδιο ΑΝΑΝ και δύο ισότιμα κράτη στην Κύπρο! Δεν δέχτηκε να γίνουν τζαμιά στην Αθήνα παρά τις προκλήσεις! Δεν συμμετείχε σε ένοπλες επιθέσεις ενάντια στον Άσαντ στην Συρία! Δεν υπαναχώρησε στο δικαίωμα βέτο στην ΕΕ. Δεν έγινε έμμισθος υπάλληλος των μεταπρατών και της Ζήμενς! Δεν δέχθηκε την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας! Δεν ζήτησε ποτέ τον πνευματικό χωρισμό με την Ορθοδοξία! Δεν πήρε ποτέ τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο! Ήταν πολέμιος του νεοφιλελευθερισμού. Δεν θα έκανε ποτέ την Ελλάδα αποικία χρέους και δεν θα υπέκυπτε σε εκβιασμούς. Θα σας είχε βάλει φυλακή για τα κλεμμένα που έχετε αποθησαυρίσει! Δεν θα γινόταν ποτέ συνεταίρος, ούτε αφανής εταίρος με την ΝΔ! Δεν θα έκανε ποτέ όλα αυτά που κάνετε εσείς ενάντια στο έθνος και τον λαό. Ντροπή σας, ζητώ την παρέμβαση του εισαγγελέα για να σας απαγορευτεί η ιεροσυλία της χρήσης των βίντεο ομιλιών του ως προεκλογικό σπότ! Ως χήρα του, ζητάω την προστασία της μνήμης του από την βάναυση προσβολή, να τον ταυτίζετε με τις αντιανδρεϊκές σας πράξεις και τα έργα παραβίασης των αρχών και των αξιών του,…Χρειαζεται μεγαλο θρασος,εναν Εθνικο Ηγετη του 48% να επιχειρουν να τον μετατρεψουν σε ”λαθροκοματαρχη” του 3%-4%…..».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact