ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Απύθμενο το θράσος του Τσίπρα

«Εγκληματική η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό»

Χρειάζεται απύθμενο θράσος για να κατηγορεί ο Αλέξης Τσίπρας τον Σταύρο Θεοδωράκη για λαϊκισμό σχολίασε το Ποτάμι με αφορμή τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κ. Θεοδωράκη σχετικά με το μεταναστευτικό .

Η εγκληματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό και οι ανύπαρκτοι υπουργοί του τροφοδοτούσαν όλους αυτούς τους μήνες τη Χρυσή Αυγή, συμπλήρωσε, καλώντας τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη ή την Κω, για να εξηγήσει στους νησιώτες γιατί η κυβέρνησή του δεν έκανε επί 7 μήνες τίποτα από όλα αυτά που του ζητούσαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Όσο για τη δήλωση ότι «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε, διότι δεν μπορεί ένας πρώην πρωθυπουργός να είναι τόσο άσχετος.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact