ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ξανά έγκυος η Κέιτ Μίντλετον: Πότε περιμένουν το πελαργό;

Στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωρό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον! Η είδηση για την εγκυμοσύνη της νεαρής δούκισσας έχει προκαλέσει φρενίτιδα στοιχημάτων στους Βρετανούς, ενώ εκείνη παραμένει κλινήρης στο Παλάτι και δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο λόγω της υπερέμεσης κύησης.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως η Κέιτ διανύει την 10η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και ο πελαργός αναμένεται την Άνοιξη. Μάλιστα, επισημαίνουν πως τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν λόγω της υπερέμεσης κύησης της δούκισσας, η οποία την κρατά κλεισμένη στο παλάτι του Κένσινγκτον, μακριά από δημόσιες εμφανίσεις που έχουν προγραμματιστεί εδώ και καιρό, μεταξύ των οποίων και ένα επικείμενο ταξίδι στη Μάλτα μαζί με τον Ουίλιαμ.

Η είδηση για τον ερχομό του δεύτερου πριγκιπικού μωρού -που θα είναι τέταρτο στη σειρά της διαδοχής, εκτοπίζοντας τον θείο του πρίγκιπα Χάρι στην πέμπτη- έκανε τους Βρετανούς να αρχίσουν τα στοιχήματα, τόσο για το φύλο, όσο και για το όνομα.

Σύμφωνα με τα πρακτορεία στοιχημάτων, οι περισσότεροι ποντάρουν στο ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, με επικρατέστερα ονόματα τα Νταϊάνα, Αλεξάνδρα και Ελισάβετ. Μάλιστα, κάποιοι σημειώνουν πως αν η γέννηση του μωρού συμπέσει με τα γενέθλια της βασίλισσας (21η Απριλίου), τότε είναι ακόμα πιο πιθανό να πάρει το όνομά της! Αν το μωρό είναι αγόρι, τα στοιχήματα δίνουν ως φαβορί τα Κάρολος, Φίλιπ και Τόμας. Βέβαια, με δεδομένο ότι κάθε «γαλαζοαίματος» έχει τρία με τέσσερα ονόματα, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έχουν πολλά για να επιλέξουν!

Στο μεταξύ, οι γιατροί του Παλατιού φροντίζουν την εγκυμονούσα, η οποία υποφέρει από υπερέμεση κύηση, όπως και την πρώτη φορά. Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η νεαρή δούκισσα κάνει πολλούς εμετούς, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν ακόμα και τους 30 την ημέρα, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει αφυδάτωση στην ίδια και στέρηση σημαντικών θρεπτικών συστατικών από το έμβρυο. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, κάτι που συνέβη και στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact