ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψαριανός: Η κυβέρνηση αυτή δεν θα λύσει τα προβλήματα της χώρας

«Θα στηρίξουμε δομικές μεταρρυθμίσεις και θεσμικές αλλαγές»

Το εκλογικό αποτέλεσμα και η σημαντική μείωση του ποσοστού του Ποταμιού σχολίασε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος, Γρηγόρης Ψαριανός. «Το μόνο που έγινε είναι ότι ξεφορτωθήκαμε τους λαφαζανικούς και δεν μπήκε η Πρόεδρος της Βουλής και η Ραχήλ και μπήκε ο Λεβέντης», είπε, μεταξύ άλλων.

«Χάσαμε 120.000 ψήφους. Να σας πω γιατί. Γιατί κάναμε λάθη και ο Σταύρος Θεοδωράκης και όλοι μας στις έως τώρα κοινοβουλευτικές διαδικασίες και εκτός Βουλής, έχοντας μια φιλική συμμετοχή και στάση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», δήλωσε στον ΒΗΜΑ FM ο κ. Ψαριανός.

«Μια άλλη στάση θα ήταν ότι στηρίζοντας αυτά τα μέτρα με ευρωπαϊκή προοπτική, θα έπρεπε να ζητήσουμε από τον Αλέξη Τσίπρα να δεσμευτεί σε κάτι. Στο μπόνους των 50 εδρών π.χ., όπου ο σημαιοφόρος της απλής αναλογικής το έκανε γαργάρα, επειδή τον βόλευε», επισήμανε.

Και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση αυτή δεν θα λύσει τα προβλήματα της χώρας. Δεν θα προχωρήσει ούτε βήμα, θυμηθείτε το. Το πολύ-πολύ να κλείσει τίποτα Σκουριές. Να ανοίξει 2-3 ΕΡΤ ακόμα και να προσλάβει μερικές τηλεφωνήτριες σε ένα υπουργείο».

«Το Ποτάμι θα στηρίξει μια τέτοια διαδικασία, χωρίς να συμμετέχει απαραιτήτως στην κυβέρνηση. Σε οποιαδήποτε ψηφοφορία που προβλέπει δομικές μεταρρυθμίσεις και θεσμικές αλλαγές, εμείς θα τις ψηφίσουμε. Και με τα δύο χέρια! Άμα μπούμε, όμως, σε διαδικασίες όπως «μπαλταδιές» στην Παιδεία ή «κατρουγκαλιές» και ρουσφέτια, θα είμαστε απέναντι. Τελεία!», τόνισε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact