ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξουλίδου: Όλοι ξέραμε τις αναρτήσεις του Καμμένου…

«Περιμένω μια εξήγηση από τον Πάνο Καμμένο γιατί δεν έγινα υπουργός»

Έντονος αναβρασμός επικρατεί στους ΑΝΕΛ, καθώς αυξάνονται οι γκρίνιες, ενώ συνέχεια δίνει η πρώην βουλευτής του κόμματος, Σταυρούλα Ξουλίδου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά τόνισε πως οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου ήταν γνωστές μέσα στο κόμμα εδώ και πάρα πολύ καιρό . «Ήταν γνωστές οι αναρτήσεις του στο ”Πόρτα-Πόρτα”. Προσωπικά τις γνώριζα, αλλά όλοι τις ξέραμε. Θα έπρεπε να τις γνωρίζει και ο πρόεδρος. Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, το είχε επιλέξει ο ίδιος».

Όσο για το ότι η ίδια δεν υπουργοποιήθηκε όπως της είχε υποσχεθεί ο Πάνος Καμμένος, τόνισε εδώ και κάποιες ημέρες δεν έχει μιλήσει μαζί του. «Περιμένω μια εξήγηση από τον Πάνο Καμμένο για να μάθω τι συνέβη», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact