ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μυστήριο με γραφείο 207 της Βουλής

Αλλάχτηκαν οι κλειδαριές στο δωμάτιο, ενώ άφαντο παραμένει το κλειδί

Καλά κρατεί το μυστήριο με το γραφείο 207 της Βουλής, το οποίο παραμένει κλειδωμένο από τις 24 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα μεγάλο δωμάτιο που ανήκει στη Βιβλιοθήκη της Βουλής και έχει θέα στον Εθνικό Κήπο. Δημοσιεύματα ήθελαν την κα Κωνσταντοπούλου να έχει «καπαρώσει» το συγκεκριμένο γραφείο, σίγουρη ότι θα εκλεγεί βουλευτής, κάτι που τελικά δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να πρέπει να αναζητήσει αλλού γραφείο.

Παρόλο αυτά υπάλληλοι της Βιβλιοθήκης είχαν ενημερώσει ότι αδυνατούν να βρουν το κλειδί του γραφείου, το οποίο περιέχει εξαιρετικά σημαντικά κειμήλια, μεταξύ των οποίων και το ασημένιο ευαγγέλιο στο οποίο ορκίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το βράδυ της 24/7.

Το απόγευμα της Παρασκευής, δύο υπάλληλοι του γ.γ. της Βουλής με έναν κλειδαρά πήγαν και άλλαξαν κλειδαριές στο γραφείο, όπως μετέδωσε το Mega. Στην ερώτηση μιας υπαλλήλου της βιβλιοθήκης γιατί αλλάζουν οι κλειδαριές, οι υπάλληλοι απάντησαν πως αυτές τις εντολές έχουν. Όσο για το ποιος θα έχει το κλειδί και πότε θα είναι εφικτή ξανά η πρόσβαση στο γραφείο, δήλωσαν άγνοια.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=t53gShuRwtA]
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact