ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καμμένος απέτισε φόρο τιμής για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Ο υπουργός περπάτησε σε κόκκινη μοκέτα που ήταν στρωμένη σε… παλέτες – Δείτε φωτογραφίες

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για να τιμήσει την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, στη Σαλαμίνα, ο υπουργός περπάτησε επάνω σε μία κόκκινη μοκέτα που ήταν στρωμένη σε… παλέτες και φτάνοντας στην παραλία υποκλίθηκε στη θάλασσα αποτίνοντας έτσι φόρο τιμής!

«Πρέπει σε ημέρες όπως αυτή να αναλογιζόμαστε και να θυμόμαστε, πως όποιες και αν είναι οι διαφορές μας, υπάρχει κάτι βαθύτερο και ιερότερο που μας ενώνει. Είμαστε όλοι Έλληνες, τιμούμε μαζί τους ήρωές μας και έχουμε χρέος να παλεύουμε όλοι μαζί για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, προτρέποντας παράλληλα «να είμαστε άγρυπνοι φρουροί, άξιοι συνεχιστές των ηρωικών μας προγόνων».

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος δεσμεύθηκε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Σαλαμίνας ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση…

kammen2 kammen4 kammen5 kammen7 kammen8 kammen9kammen3kammen6kammen1

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact