ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχάρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο μνημονιακό κόμμα

«Έχει εθιστεί στο ψέμα»

Ως το πλέον μνημονιακό κόμμα που έχει περάσει χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, υπογραμμίζοντας ότι εφάρμοσε μόλις το 1% από όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά και στην προηγούμενη θητεία του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ ο κ. Θεοχάρης προεξόφλησε ότι θα υπάρξει ελάφρυνση του χρέους, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αυτό θα συμβεί γιατί «ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τις μνημονιακές του υποχρεώσεις».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο μνημονιακό κόμμα που έχει περάσει. Εφάρμοσε μόλις το 1% όσων υποσχόταν στην προηγούμενη θητεία του και τώρα τα “σφάζει” και αυτά. Παίρνει πίσω τις 100 δόσεις, την εκχώρηση ενοικίων και επιβάλει νέους φόρους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, ισχυριζόμενος ότι «όλα αυτά τα κάνει με συμπόνια εμπαίζοντας τον ελληνικό λαό».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εθιστεί στο ψέμα» πρόσθεσε ο κ. Θεοχάρης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact