ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα γραφεία των ΔΟΕ και ΟΛΜΕ ο υπουργός Παιδείας

Θα πραγματοποιήσει αύριο την πρώτη του συνάντηση

Η πρώτη συνάντηση του υπουργού Παιδείας με τα κορυφαία συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών θα γίνει αύριο στα γραφεία των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ. Όπως ενημερωθήκαμε, στις 10:00 το πρωί ο κ. Φίλης θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ, ενώ δυο ώρες αργότερα, στις 12:00, θα μεταβεί στα γραφεία της ΔΟΕ.

Την επομένη της συνάντησης, δηλαδή στις 14 Οκτωβρίου, τα ΔΣ των ΔΟΕ και ΟΛΜΕ έχουν καλέσει τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σε κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας στις 13:00 με αίτημα την άμεση κάλυψη όλων των κενών στα σχολεία. Να σταματήσει τώρα η απαράδεκτη κατάσταση διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης.

Πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων μόνιμων διορισμών για την πραγματική κάλυψη των κενών.

Για το λόγο κηρύσσουν 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (δύο τελευταίες ώρες του πρωινού και δύο πρώτες ώρες του απογευματινού κύκλου) και καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς να δώσουν δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση.

Καλόγηρος Βασίλειος

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact