ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή και Ραχήλ συνεχίζουν με τη Λαϊκή Ενότητα

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται τα περί ρήξης, γράφει ο «Μικροπολιτικός»

Τελικά όλα αυτά που ακούγονταν για ρήξη ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται, γράφει σήμερα ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα». Η κ. Κωνσταντοπούλου –όπως και η Ραχήλ Μακρή- συνεχίζουν μαζί με τη Λαϊκή Ενότητα.

Μάλιστα, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι βασική ομιλήτρια σε εκδήλωση της ΛΑ.Ε. στο Αιγάλεω, με θέμα το χρέος.

Όπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός», το προηγούμενο διάστημα, «λίγο η απουσία της πρώην προέδρου της Βουλής από την εκδήλωση της περασμένης Δευτέρας, λίγο οι παρεμβάσεις των un-υποχώρητων φίλων της που κατηγορούσαν τον Λαφαζάνη για την εκλογική αποτυχία με είχαν θορυβήσει. Και όχι μόνο εμένα αλλά και αρκετούς στην Κάνιγγος».

«Πρώτο μέλημα της ΛΑ.Ε. είναι η επιστροφή στο πολιτικό προσκήνιο, μέσα από δυναμικές παρεμβάσεις με αιχμή τις ιδιωτικοποιήσεις», αναφέρει ακόμη το δημοσίευμα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact