ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλτεψη: Μόνο ανάσταση νεκρών δεν υποσχέθηκε ο Τσίπρας

Τα 13 σημεία κατά την κυβέρνηση που απέφυγε να απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Τον χαρακτηρίζει «γητευτή δανειστών» – Υπόσχεται κοστολόγηση των μέτρων που ανακοίνωσε

Μόνο ανάσταση νεκρών δεν υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ κατά την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη.

Η κυρία Βούλτεψη με μια μακροσκελή ανακοίνωσή της αριθμεί 13 θέματα στα οποία, όπως υποστηρίζει, απέφυγε να τοποθετηθεί ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον οποίο αναφέρει δηκτικά ότι έχει «ευκολία να μετατρέπεται από μάγο σε… γητευτή δανειστών!».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος καυτηριάζει επίσης το ανοιχτό ενδεχόμενο που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας για επανειλημμένες εκλογικές αναμετρήσεις σημειώνοντας πως «το μόνο που έκανε ο κ. Τσίπρας ήταν να υποσχεθεί αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις  που  θα αποσταθεροποιήσουν τη χώρα».

Καταλήγει τέλος ότι η κυβέρνηση «αφού συμμαζέψει τα ασυμάζευτα» θα προχωρήσει σε κοστόληγηση των όσων υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση της κυρίας Βούλτεψη έχει ως εξής:

Μόνο ανάσταση νεκρών δεν έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη, που μετά τη χθεσινή ακατάσχετη παροχολογία, σήμερα ήταν «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε».

Απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα πάει σε μονομερείς ενέργειες, απαντώντας χωρίς ντροπή «Τι θα κάνουμε αν έρθουν δυσκολίες; Θα δούμε»!
Απέφυγε να αναφερθεί στον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ, ευχόμενος ουσιαστικά τη διάλυση της ευρωζώνης.
Απέφυγε να πει πού θα βρει τα λεφτά, αναφερόμενος συνεχώς στο ΤΧΣ και στο ΕΣΠΑ, δηλαδή σε λεφτά που δεν θα υπάρχουν όταν θα έχουμε βρεθεί εκτός Ευρώπης και ευρώ.
Απέφυγε να εξηγήσει από πού θα δανειστεί, λέγοντας ότι η χώρα δεν χρειάζεται δάνεια, διότι προφανώς «λεφτά υπάρχουν».
Απέφυγε να αναφερθεί σε μείωση φορολογικών συντελεστών σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αποκαλύπτοντας ότι έχει κρυφή ατζέντα. Δυστυχώς, όμως, για τον κ. Τσίπρα δεν είναι και τόσο κρυφή, διότι την έχουν όλοι αντιληφθεί, σε σημείο που να λένε πως ο ΕΝΦΙΑ είναι παράδεισος σε σχέση με την «κόλαση» που επιφυλάσσει στους ιδιοκτήτες ακινήτων ο ΣΥΡΙΖΑ!
Απέφυγε να αποκαλύψει ποια ακίνητη περιουσία θα φορολογήσει, μιλώντας για αυτούς που έχουν… δύο πισίνες και 18 δωμάτια.
Απέφυγε να μιλήσει για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και το πρόγραμμα του κόμματός του, που αρνείται τη φύλαξη των συνόρων, καταγγέλλει την «Ευρώπη- Φρούριο» και υπόσχεται «δωρεάν περίθαλψη σε όλους, ντόπιους και ξένους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, νόμιμους και “χωρίς χαρτιά”».
Απέφυγε να μιλήσει για τη θέση της χώρας στο ΝΑΤΟ, επιμένοντας μεν στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για διάλυση της Συμμαχίας, αλλά προσθέτοντας πως… δεν είναι στις προτεραιότητές του.
Απέφυγε να επαναλάβει τη θέση του κόμματός του για χωρισμό Κράτους – Εκκλησίας, μιλώντας για «εξορθολογισμό» της σχέσης. Απόψεις που προφανώς ξέχασε να τις πει στο Άγιον Όρος…
Απέφυγε να μιλήσει για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αποδίδοντάς το στη …χαλαρή ψήφο, όταν ο ίδιος έλεγε πως «την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα φεύγουνε».
Απέφυγε να τοποθετηθεί στο θέμα των πλαστών πτυχίων, λέγοντας ότι… δεν γνωρίζει τις θέσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ!
Απέφυγε να απαντήσει για τις αποκρατικοποιήσεις, παραπέμποντας το θέμα στον… έλεγχο της Βουλής!
Απέφυγε να αναφερθεί στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ξεχνώντας το (προφανώς υποκριτικό) ενδιαφέρον του γι’ αυτούς.

Το μόνο που έκανε ο κ. Τσίπρας ήταν να υποσχεθεί αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις  που  θα αποσταθεροποιήσουν τη χώρα.

Και το μόνο που μας είπε είναι ότι δεν θα μείνει Ευρωπαίος ηγέτης που δεν θα γοητέψει!
Χαιρόμαστε για την ευκολία του κ. Τσίπρα να μετατρέπεται από μάγο σε… γητευτή δανειστών!

Ο κ. Τσίπρας έχει μπει στη φαντασίωση ότι έχει στο τσεπάκι του τους δανειστές, και στη λογική του «πάρε κόσμε» που είναι πιο επικίνδυνη από το «λεφτά υπάρχουν»!

Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε στον εαυτό του να γίνει πρωθυπουργός και για να το πετύχει, υπόσχεται στον λαό τα πάντα και τίποτε.

Μόλις πετύχουμε την χαρτογράφηση της απίστευτης παροχολογίας και συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια πρώτη εκτίμηση κόστους.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact