ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Δείπνο Αναστασιάδη – Έρογλου παρουσία του νέου απεσταλμένου του ΟΗΕ

Το δείπνο θα παρατεθεί στην οικία της αντιπροσώπου του γγ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζας Μπάντενχαϊμ

Δείπνο εργασίας θα έχουν αύριο το βράδυ Νίκος Αναστασιάδης και Νερβίς Έρογλου στην παρουσία του νέου Ειδικού Συμβούλου του γγ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Άιντε, ο οποίος φθάνει αύριο στην Κύπρο. Το δείπνο θα παρατεθεί στην οικία της αντιπροσώπου του γγ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζας Μπάντενχαϊμ.

Την Τετάρτη ο κ. Άιντε, θα έχει συνάντηση με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων και όπως δήλωσε κατά την πρώτη επίσκεψή του στην Κύπρο, στη συνάντηση της 17ης Σεπτεμβρίου, θα κάνει ό,τι μπορεί από μέρους του για να καταστήσει τη συνάντηση εποικοδομητική έτσι ώστε οι συνομιλίες να προχωρήσουν στα ουσιώδη ζητήματα.

Επίσης ο κ. Άιντε θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με το γγ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-Μουν, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact