ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Οι πολίτες αντιμετωπίζουν ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με ανθρωπιά και αλληλεγγύη

«Αξίζει πραγματικά να είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι γι αυτό»

Την ευχή αυτή η χρονιά να είναι μια χρονιά αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο μηνύματός του για τον Τηλεοπτικό Μαραθώνιο Αγάπης που διοργανώνουν η ΕΡΤ και η Unicef για τα παιδιά των προσφύγων.

Τόνισε ότι οι πολίτες και η κοινωνία αυτής της χώρας αντιμετωπίζουν ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με ανθρωπιά και αλληλεγγύη, σημειώνοντας το μήνυμα που στέλνει ο ελληνικός λαός όλους αυτούς τους μήνες, στεκόμενος στο πλάι των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «μια σημαντική και αναγκαία ανθρωπιστική πρωτοβουλία προκειμένου να στηρίξουμε τους πλέον αδύναμους συνανθρώπους μας, τα μικρά και συχνά ασυνόδευτα παιδιά που έχουν αναγκαστεί να πάρουν το δρόμο της προσφυγιάς», εκφράζοντας την πεποίθησή του πως «σήμερα θα αποδειχτεί ξανά ότι οι πολίτες και η κοινωνία αυτής της χώρας αντιμετωπίζουν ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με ανθρωπιά και αλληλεγγύη».

«Αξίζει πραγματικά να είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι γι αυτό», είπε και σημείωσε τη βεβαιότητά του ότι «ο σημερινός τηλεμαραθώνιος θα το επιβεβαιώσει με ένα δυνατό και όμορφο μήνυμα ελπίδας. Θα επιβεβαιώσει το μήνυμα αυτό που στέλνει ο ελληνικός λαός όλους αυτούς τους μήνες, στεκόμενος στο πλάι των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

Ολοκληρώνοντας το μήνυμά του, είπε: «Εύχομαι σε όλους και όλες αυτή η χρονιά να είναι μια διαφορετική χρονιά. Εύχομαι χρόνια πολλά υγεία, αλλά και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να κάνουμε το 2016 μια χρονιά αλληλεγγύης δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας.»

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact