ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιβεβαιώνει τη συνομιλία Τσίπρα-Καραμανλή και ο Αντώναρος

«Ζητάς τη γνώμη εκείνου που εκτιμάς» σχολίασε

Σε νέα επιβεβαίωση μετά από τη χθεσινή του Θεόδωρου Ρουσόπουλου της επικοινωνίας Τσίπρα – Καραμανλή προχώρησε ο έτερος προνομιακός συνομιλητής του πρώην πρωθυπουργού, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος διερωτήθηκε κατά πόσο «είναι απίθανο να πάρει ο νυν πρωθυπουργός έναν πιο έμπειρο πολικό» σημειώνοντας ότι «ζητάς τη γνώμη εκείνου που εκτιμάς».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Focus FM ο Ευάγγελος Αντώναρος επιβεβαίωσε με αυτόν τον τρόπο τους διαύλους επικοινωνίας Τσίπρα – Καραμανλή κατά τη 17ωρη διαπραγμάτευση του Ιουλίου.

«Ο Καραμανλής δεν είναι ο άνθρωπος που δίνει οδηγίες, αλλά ποτέ δεν θα αρνηθεί να μιλήσει με κάποιον που ζητά τη γνώμη του και ειδικά όταν ο τότε πρόεδρος της ΝΔ αρνιόταν να πει καλημέρα στον κ. Τσίπρα, πράγμα, που θεωρώ ως μη συμβατό με τον πολιτικό πολιτισμό της ΝΔ. Άλλωστε ο τότε πρόεδρος του κόμματος δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο στα κομματικά πράγματα της Νέας Δημοκρατίας» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση γιατί ο κ. Καραμανλής δεν παίρνει το λόγο μέσα στο Κοινοβούλιο, ο στενός συνεργάτης του απάντησε ότι «δεν μιλάει στη βουλή γιατί δεν θέλει να “καπελώσει” τον εκάστοτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας»

Αναφερόμενος στα σενάρια οικουμενικής, ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε «πράσινα άλογα τα περί στήριξης Καραμανλή της ιδέας για οικουμενική κυβέρνηση».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact