ΚΟΣΜΟΣ

Απήχθησαν 3 μέλη του δημοσιογραφικού συνεργείου του Al Jazeera στην Υεμένη

Τρία μέλη του δημοσιογραφικού συνεργείου του τηλεοπτικού δίκτυου Al Jazeera απήχθησαν στην πολιορκημένη πόλη Τάιζ της Υεμένης, ανακοίνωσε το δίκτυο του Κατάρ.

Σύμφωνα με το δίκτυο, ο ανταποκριτής Χαμντί αλ Μποκάρι (υεμενίτικης υπηκοότητας) και τα μέλη του συνεργείου του, Αμπντουλαζίζ αλ Σάμπρι και Μονίρ αλ Σαμπάι εθεάθησαν για τελευταία φορά αργά τη Δευτέρα στην Τάιζ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.

«Κάλυπταν ό,τι συμβαίνει στην πολιορκούμενη πόλη, κάνοντας ρεπορτάζ για το ανθρώπινο κόστος που έχει επιφέρει ο πόλεμος. Οι συνάδερφοι μας έκαναν απλά τη δουλειά τους ενημερώνοντας τον κόσμο για αυτό που συμβαίνει στην Υεμένη», δήλωσε ο Μοστέφα Σουάγκ, ασκών καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του τηλεοπτικού δικτύου.

«Το Al Jazeera καθιστά υπεύθυνους τους απαγωγείς για την προστασία και ασφάλεια των μελών του συνεργείου», ανέφερε ο Σουάγκ.

 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact