ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανός ψυχίατρος: Υπό κατάρρευση η Μέρκελ με νευρικό κλονισμό

Υπό κατάρρευση βρίσκεται η Ανγκελα Μέρκελ σύμφωνα με τον Γερμανό ψυχίατρο Χανς Χόακιν Μάαζ, εξαιτίας του προσφυγικού ζητήματος.

Ο ψυχίατρος ανέλυσε την συμπεριφορά και της κινήσεις της καγκελαρίου, καταλήγοντας στο παραπάνω συμπέρασμα, τονίζοντας παράλληλα πως πρόκειται για μία νάρκισσο με νευρικό κλονισμό.

Με την έξαρση του προσφυγικού προβλήματος η κ. Μέρκελ έχει δεχθεί σφοδρή κριτική για τον χειρισμούς της, κρατώντας ανοικτά τα σύνορα για τους πρόσφυγες.

Ο ψυχίατρος αναφέρει, ακόμα, πως η Γερμανίδα καγκελάριος δείχνει αποφασισμένη να μην παραδεχθεί πως κάνει λάθος κινήσεις.

«Προσωπικότητες όπως της Γερμανίδας καγκελαρίου ”τρέφονται” από την επιτυχία και τους έπαινους και δυσκολεύονται πολύ να δεχθούν την όποια αρνητική κριτική», εξηγεί.

Οι συνεχείς έπαινοι σε παγκόσμιο επίπεδο αύξησαν τον ναρκισσισμό της με αποτέλεσμα να έχει μια «τεχνητά διογκωμένη εικόνα για τον εαυτό της», σύμφωνα με τον κ. Μάαζ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact