ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Είστε ικανοποιημένοι με τα ΜΜΕ; – Βούλτεψη: Ναι!

Κόντρα του υπ. Επικρατείας με τη βουλευτή της ΝΔ – Δείτε βίντεο

Με τον υπ. Επικρατείας, Νίκο Παππά, συνεχίστηκε η συζήτηση στη Βουλή μετά τις ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο η ομιλία του κ. Παππά ξεκίνησε με κόντρα με την Σοφία Βούλτεψη.

«Δεν περιμέναμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα ανέτρεχε στην ιστορία της γαλλικής επανάστασης για να μας διορθώσει» δήλωσε ο Νίκος Παππάς στην έναρξη της ομιλίας του, αναφερόμενος σε φράση που είχε πει προηγουμένως ο κ. Μητσοτάκης.

«Περιμέναμε ειλικρινά μία κουβέντα αυτοκριτικής. Είστε ικανοποιημένοι από το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο;» αναρωτήθηκε ρητορικά ο υπουργός για να εισπράξει την απάντηση από τη Σοφία Βούλτεψη: «ναι»!

«Θα το επαναλάβω για τα πρακτικά: είστε ικανοποιημένοι από το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Ο καινούργιος αρχηγός της παράταξής σας κα Βούλτεψη είναι πιο μετρημένος», είπε ο κ. Παππάς, εν μέσω επιδοκιμασιών.

«Θα περίμενα μία κουβέντα αυτοκριτικής για την κατάντια που έχει περιπέσει η ελληνική τηλεόραση», συμπλήρωσε ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ. «Ή έστω ένας να μιλήσει για την υπόθεση του βασικού μετόχου, δεν ακούσαμε τίποτα παρά το γνωστό κατενάτσιο». «Η Ελλάδα παύει να είναι η ντροπή της Ευρώπης», δήλωσε ο υπουργός για να ακολουθήσει διακοπή του από την κα Βούλτεψη. Ο κ. Παππάς ζήτησε την παρέμβαση του προεδρείου για να ανακαλέσει στην τάξη την βουλετή της ΝΔ. «Δεν υπάρχει μέτρο», σχολίασε ο υπουργός.

«Υποστηρίζετε ότι εμείς ελέγχουμε τη ροή της ενημέρωσης με τόση λάσπη που έχουμε δεχθεί; Λίγη ντροπή» τόνισε ο κ. Παππάς. «Τα κανάλια εδώ και 25 χρόνια λειτουργούν με καθεστώς μη νόμιμης λειτουργίας γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επέλεξαν συνειδητά να διατηρούν το τρίγωνο της διαπλοκής».

Η κυβέρνησή μας είναι η πρώτη κυβέρνηση που είναι αποφασισμένη να κάνει διαγωνισμό παρόλο που ακόμα και τώρα προσπαθείτε να υπονομεύσετε τη διαδικασία, σημείωσε ο κ. Παππάς. Η πλειοψηφία της Βουλής εξάντλησε όλα τα όρια για να συγκροτηθεί ΕΣΡ, αλλά μπλοκαρίστηκε η διαδικασία.

Με ποια αξιοπιστία τώρα η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά και άλλες τροποποιήσεις; αναρωτήθηκε ο υπουργός. «Αντί για αυτοκριτική εδώ έχουμε και ακρότητες». Μιλώντας για το ευρωπαϊκό κεκτημένο, ο κ. Παππάς είπε ότι σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε ότι η διαδικασία της αδειοδότησης είναι κρατική αρμοδιότητα, «μην ελπίζετε σε νέα υπόθεση βασικού μετόχου».

Η επόμενη μέρα νομιμότητας θα βρει τη χώρα με τέσσερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, τόνισε ο κ. Παππάς. «Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και βάλετε πλάτη να ξεπλύνουμε τη ντροπή των τελευταίων 25 ετών» είπε κλείνοντας ο υπουργός Επικρατείας.


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact