ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής

Η ΝΔ θα μείνει μακριά από «λαϊκίστικες σαπουνόφουσκες»

Για έλλειψη κοινωνικής πολιτικής, παρά τις διακηρύξεις, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση που το κόμμα του αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα μείνει μακριά από «λαϊκίστικες σαπουνόφουσκες», εφαρμόζοντας τις καλύτερες ευρωπαϊκές πολιτικές.

Ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» με τον Κώστα Μπλιάτκα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναξιοπιστία, είπε ότι είναι όμηρος των προεκλογικών της δεσμεύσεων, ενώ επέκρινε όσους αναφέρουν ότι ο νέος αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, υιοθετεί νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

«Η κυβέρνηση κάνει διακηρύξεις περί κοινωνικής ευαισθησίας, την ώρα που αυξάνει τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών» ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης αυξήθηκε περισσότερο η ανεργία και αναφέρθηκε στην περίπτωση της επένδυσης στις Σκουριές.

Επίσης, σημείωσε ότι με βάση τις προβλέψεις που είχαν κάνει όλοι οι διεθνείς οργανισμοί το 2015 και το 2016, αντί η ελληνική οικονομία να έχει ανάπτυξη, επέστρεψε στην ύφεση και απέδωσε στην κυβέρνηση την αποτυχία συναίνεσης στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε ότι δεν είναι βέβαιος αν οι εξελίξεις γύρω από το ασφαλιστικό-φορολογικό θα έχουν αίσια έκβαση για την κυβέρνηση γιατί- όπως είπε- το κλίμα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι διαφορετικό από ότι πριν από τρεις μήνες και ζήτησε «να κυβερνήσει και να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα που η ίδια δημιούργησε».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact