ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Σατανική η σκέψη Τσίπρα να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό

«Θέλει να κερδίσει 2-3 μήνες χρόνο»

Επέμεινε και σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης στο θέμα της Οικουμενικής Κυβέρνησης δηλώνοντας στον ANT1 ότι στο συμβούλιο των αρχηγών της Παρασκευής θα πρέπει να συζητηθούν όλα τα θέματα και αυτό της Οικουμενικής.

Αν επιμένει ο κ. Τσίπρας να συζητήσουμε μόνο το προσφυγικό εγώ θα του πω «είναι σαν να είμαι απών στη συζήτηση».

«Ο Τσίπρας θέλει να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό για να κερδίσει 2-3 μήνες χρόνο. Αυτό είναι μια σατανική σκέψη που έχει κάνει ο πρωθυπουργός«, ανέφερε.

Υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας αισθάνεται ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και κάθε πρωθυπουργός μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί δυσκολεύεται. «Η χώρα χρειάζεται έναν ευρωπαίο πρωθυπουργό γιατί δεν τραβάει το άρμα με τον κ. Τσίπρα», σημείωσε.

Υποστήριξε ακόμη ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να συμφωνήσει σε Οικουμενική και να μην κάψει το χαρτί του γιατί είναι ακόμη νέος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact