ΕΛΛΑΔΑ

Οι αλλαγές θέσεων και προσώπων στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών μέσα σε 9 μήνες [εικόνες]

Τους τελευταίους εννέα μήνες έχουν πραγματοποιηθεί τρία συμβούλια πολιτικών αρχηγών υπό τoν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το πρώτο ήταν στις 6 Ιουλίου, αμέσως μετά το δημοψήφισμα, το δεύτερο στις 28 Νοεμβρίου για το Ασφαλιστικό και το προσφυγικό και σήμερα (4 Μαρτίου) για το προσφυγικό.
Παρατηρώντας τις φωτογραφίες από τα τρία συμβούλια, εντοπίζει κανείς αρκετές αλλαγές τόσο σε θέσεις όσο και σε πρόσωπα.

Οι μόνοι που παραμένουν… αμετακίνητοι είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Οι αλλαγές στα πρόσωπα είναι οι τρεις διαφορετικοί πρόεδροι της ΝΔ (Μεϊμαράκης, Πλακιωτάκης, Μητσοτάκης), η «είσοδος» του Βασίλη Λεβέντη και η μία απουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα.

Οι αλλαγές στις θέσεις που κάθονται γύρω από το τραπέζι του συμβουλίου οι πολιτικοί αρχηγοί άλλαζαν σχεδόν κάθε φορά.

Συγκεκριμένα:
Στις 6 Ιουλίου συμμετείχαν οι Προκόπης Παυλόπουλος. Στα δεξιά του ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος και ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Στα αριστερά του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Φώφη Γεννηματά.

Στις 28 Νοεμβρίου, δεξιά από τον Προκόπη Παυλόπουλο κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας, η Φώφη Γεννηματά και ο Πάνος Καμμένος. Στα αριστερά του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Λεβέντης.

Σήμερα (4 Μαρτίου), δεξιά από τον Πρόεδρο είναι ο Αλέξης Τσίπρας, η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Λεβέντης. Στα αριστερά του κ. Παυλόπουλου είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Πάνος Καμμένος. 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact