ΚΟΣΜΟΣ

Αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία – Και οι 61 επιβαίνοντες νεκροί

Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες

Ένα αεροσκάφος Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai του Ντουμπάι, (Flydubai Flight 981) που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προς το Ροστόφ της Ρωσίας συνετρίβη σήμερα το πρωί κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ στην νότια Ρωσία και οι 55 επιβαίνοντες καθώς και τα έξι μέλη του πληρώματος είναι νεκροί, όπως ανέφεραν πηγές στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti και σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Tass και το αμερικανικό δίκτυο CNN, επικαλούμενοι το κέντρο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Σύμφωνα με τα μέλη των σωστικών συνεργειών, ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και τέσσερα παιδιά.

Διαβάστε ακόμα:

Κύπριος ο πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους που συνετρίβη στη Ρωσία

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 0:50 (ώρα Γκρίνουιτς) – 2:50 (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το κέντρο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

“Το αεροσκάφος με 55 επιβαίνοντες και τέσσερα ή πέντε μέλη του πληρώματος συνετρίβη καθώς επιχειρούσε προσγείωση στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ” δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος Μαρίνα Κοστιούκοβα, της τοπικής υπηρεσίας εκτάκτων αναγκών του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. “Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για την τύχη των θυμάτων”, συμπλήρωσε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact