ΕΛΛΑΔΑ

Παραπέμπεται σε δίκη η γιατρός Νεκταρία Πολάκη, αναισθησιολόγος της Μελίνας Παρασκάκη

Στο σκαμνί θα καθίσει η αναισθιολόγος Νεκταρία Πολάκη που κατηγορείται για κλοπή πεθιδίνης, το περασμένο καλοκαίρι, από το φαρμακείο του ΠΑΓΝΗ και η οποία εμπλέκεται και στην υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, οι δύο δικογραφίες για την κλοπή των ναρκωτικών σκευασμάτων συσχετίσθηκαν, και έτσι ασκήθηκε δίωξη στη γιατρό, εξαδέλφη του υπουργού Παύλου Πολάκη για κλοπή και χρήση ουσιών, από μη τοξικομανή.

Συγκεκριμένα οι δύο δικογραφίες αφορούν, η μία την κλοπή πεθιδίνης από το ΠΑΓΝΗ την οποία και ομολόγησε η Πολάκη και η δεύτερη την κλοπή της ίδιας ουσίας από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για την οποία δεν είχε βρεθεί ένοχος. 

Η εισαγγελία με κλητήριο θέσπισμα παρέπεμψε την υπόθεση στο μονομελές πλημμελειοδικείο για να δικαστεί χωρίς πάντως να ορίσει ημερομηνία.

Ο πειθαρχικός έλεγχος της Πολάκη για το ίδιο θέμα είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Ο φάκελος της που είχε κριθεί ελλιπής έχει παραπεμφθεί από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών ΕΣΥ στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ για να συμπληρωθεί και να επιστρέψει στο κεντρικό όργανο.

Πηγή Cretalive

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact