ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: «Φωτοβολίδες» Μητσοτάκη τα περί εκλογών

«Η κοινωνία δεν αμφισβητεί την κυβέρνηση, είναισ τεναχωρημένη αλλά δίνει χρόνο»

Αποκλείει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης  χαρακτηρίζοντας κακό δείγμα γραφής από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη το να θίξει θέμα προσφυγής στις κάλπες.

Μιλώντας στο Mega ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «όσοι πετάνε φωτοβολίδες όπως αυτή που είπε ο πρόεδρος της ΝΔ περί εκλογών τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα δημοκρατικής νομιμοποίησης αντικειμενικά το μόνο που κάνουν είναι να υπονομεύουν αυτή την κρίσιμη στιγμή κάτι που πάει να κλείσει. Διότι ο κ. Μητσοτάκης είναι δεδομένο ότι τρέμει το φυλλοκάρδι του το να οδηγηθούμε σε εκλογές διότι και θα ηττηθεί η ΝΔ και επειδή είναι νέος αρχηγός θα αμφισβητηθεί γιατί το κόμμα είναι τριχασμένο αυτή τη στιγμή. Το λέει απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού, κακό δείγμα γραφής από την πλευρά του».

Ερωτηθείς για την πορεία της αξιολόγησης, ο υπουργός Περιβάλλοντος ανέφερε ότι όταν υπάρχει διαπραγμάτευση τότε δεν υπάρχει η βεβαιότητα της συμφωνίας και πρόσθεσε ότι εκ των πραγμάτων η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης «είναι μία ημερομηνία ορόσημο για την ίδια την οικονομία, για την απελευθέρωση επενδυτικών δυνάμεων για τη δυνατότητα να μπει η χώρα σε έναν διαφορετικό δρόμο».

Εξέφρασε την εκτίμηση πως οι πολίτες θα στηρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί «αν με πραγματικούς όρους και όχι με ενέσεις αισιοδοξίας δούμε κάποια πράγματα να αλλάζουν και τα αισθανθεί ο κόσμος τότε όχι απλώς θα δώσει περιθώρια σε αυτή την κυβέρνηση αλλά θα δώσει και πολύ μεγάλη στήριξη».

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη το κλίμα που υπάρχει στο εξωτερικό για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι θετικό, καθώς «όποιος έχει πάει έξω και έχει μιλήσει με επενδυτές, με απλούς ανθρώπους, με αναλυτές διαπιστώνει ότι για πρώτη φορά μετά το 11, το 12 εκτιμούν ότι η Ελλάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης».

Διευκρίνισε επιπλέον πως το κλίμα καμιά φορά στο εσωτερικό της χώρας «δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό κλίμα στην οικονομία και στην κοινωνία και δεν έχει καμία σχέση με την εντύπωση που έχουν έξω από τη χώρα για τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα».

Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που δείχνει ότι η ΝΔ προηγείται με διαφορά 8 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε πως δεν την πιστεύει, διότι, όπως διευκρίνισε «η επαφή με τον κόσμο δεν μου δείχνει σε καμία περίπτωση ότι έχουμε μια κοινωνία η οποία αμφισβητεί αυτή την κυβέρνηση. Έχουμε μια κοινωνία η οποία μπορεί να είναι στεναχωρημένη, μπορεί να εμπνέεται αλλά που τελικά δίνει χρόνο, δίνει τράτο σε αυτή την κυβέρνηση να προχωρήσει και να την αξιολογήσει».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact